Stimați călători!

Î.S. Calea Ferată din Moldova anunță modificări în orarul circulației trenurilor. Începând cu această săptămână, trenul de pe cursa Chișinău Iași (Socola) va circula doar în zilele de sâmbătă și duminică. CFM va monitoriza în continuare fluxul de călători pe această cursă, astfel , odată cu majorarea acestuia, periodicitatea circulației va fi schimbată.

Prețul unui bilet pentru trenul de pe cursa Chișinău Iași variază în funcție de clasa de confort, după cum urmează: clasa III 90 MDL, clasa a II-a 100 de lei și clasa I 130 de lei. Garnitura pornește din Gara Chișinău la ora 06:16, iar returul din Iași se va face la ora 17:42.

De asemenea, reamintim trenul de pe cursa Chișinău Odesa circulă, începând de astăzi, de trei ori per săptămână, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, în loc de șapte cum a fost în perioada estivală. Acesta pornește din Gara Chișinău la ora 06:57, iar controlul vamal este efectuat înainte de îmbarcarea în tren.

Pentru detalii despre curse, orarul circulației trenurilor și prețuri, contactați Biroul de Informații al Căii Ferate din Moldova, la numărul: 022 83 33 33. dorim călătorii plăcute!