Concursul de Fotografie Aline Bastin

 

Comunitatea Căilor Ferate şi a Companiilor de Infrastructură din Europa (CER) lansează a doua ediție a Concursului de Fotografie Aline Bastin"*

 

Care este obiectivul?

Trenurile leagă locurile, dar și oamenii; ca atare, acestea au fost întotdeauna un subiect fascinant și inspirat pentru artiști. Obiectivul acestui concurs este de a stimula creativitatea pasagerilor feroviari și de a răspândi o imagine umană și pozitivă a căilor ferate în Europa.

Cele douăsprezece cele mai bune fotografii vor primi câte un premiu de 200 de euro și vor fi afișate la CER / UNIFE European Railway Award la 20 februarie 2019 la Bruxelles.

Idee generală

Tema concursului din acest an este:

"Căile ferate - coloana vertebrală a mobilității europene"

Concursul este deschis nu numai membrilor CER, ci tuturor rezidenților celor 28 de state membre ale Uniunii Europene, Albaniei, Bosniei-Herțegovina, Georgiei, Macedoniei, Republicii Moldova, Muntenegrului, Norvegiei, Serbiei, Elveției, Turciei și Ucrainei.

Numai fotografiile realizate în aceste țări pot fi trimise.

Fotografiile cu rezoluție înaltă (de preferință într-un format orizontal) ar trebui depuse în format electronic înainte de 30 noiembrie 2018 pe (http://www.cer.be/forms/railway-photography-contest).

Mai multe informatii

Pentru regulile detaliate ale concursului: http://www.cer.be/aline-bastin-photography-contest-rules

Pentru a vedea pozele câștigătoare din ediția anterioară a concursului: http://www.cer.be/media/picture-galleries/aline-bastin-photography-contest-2017

 

Pentru mai multe informații despre acest concurs, vă rugăm să contactați Françoise Vangelder (francoise.vangelder@cer.be / +32 (0)2 213 08 72).

 

Aline Bastin a activat în CER în cadrul Departamentului de comunicare. Aline, cunoscută pentru energia ei pozitivă și pentru viziunea asupra lumii, a fost foarte apreciată și iubită ca un coleg și prieten. Aline Bastin a decedat în evenimentele tragice care au avut loc la Bruxelles pe 22 martie 2016.