Un grup de copii nevăzători, au primit daruri de la Moș Crăciun

Administrația Î.S. Calea Ferată din Moldova , cu susținerea Directorului General Iurii Topala, le-a fost alături, astăzi, unui grup de copii cu deficiențe de vedere din cadrul Asociației de Reabilitare și Integrare Socială a Copiilor Nevăzători. Matineul micuților a fost predominat de poezii, cântece, colinde și dansuri, iar sărbătoarea a fost culminată de apariția lui Moș Crăciun. Și pentru că sala de sărbătoare a devenit neîncăpătoare pentru copiii dornici să discute cu magicul personaj, Moșul i-a invitat la o distracție în aer liber. Cei mai îndrăzneți au optat să revină pe scena improvizată cu alte activități artistice, astfel încât atmosfera a fost împodobită cu un adevărat spirit de Crăciun.

A devenit deja o tradiție să petrecem sărbătoarea împreună. An de an, copilașii din cadrul Asociației ne încântă cu artistismul lor, cu energia și mărinimia pe care le emană. Acești micuți merită toate darurile lumii, iar noi doar încercăm să le insuflăm încredere, curaj și putere. Nu mai puțin important este să le mulțumim părinților, profesorilor și tuturor celor care-i ajută să uite, cel puțin pentru câteva momente, grija pe care o au, care le sunt alături și nu ezită să-i sprijine, a conchis managerul CFM, Iurii Topala.

La final de sărbătoare, Moș Crăciun a împărțit daruri pentru copii. Fascinați de sărbătoare, micuții au spus că cel mai mult în noul an și-ar dori să aibă parte de sănătate.

Menționăm că activitatea Asociației a cărui partener a devenit CFM este direcționată în vederea susținerii morale și materiale a familiilor care au la întreținere copii cu deficiențe de vedere sau nevăzători.